Nyelvek / Languages: HU EN
AJÁNLATKÉRÉS | KAPCSOLAT | KEZDŐ OLDAL | E-MAIL  
Softwood Kft   Fa nyílászárók

BELTÉRI AJTÓ (MDF)  26

BEM009 Beltéri mdf ajtó

BEM009 Beltéri mdf ajtó

BEM008 Beltéri mdf ajtó

BEM008 Beltéri mdf ajtó

BEM007 Beltéri mdf ajtó

BEM007 Beltéri mdf ajtó

BEM006 Beltéri mdf ajtó

BEM006 Beltéri mdf ajtó

BEM005 Beltéri mdf ajtó

BEM005 Beltéri mdf ajtó

Az általunk gyártott Modern mdf beltéri ajtók jellemzői

Beltéri ajtóinkat többféle variációban gyártjuk. Nyitásirány szempontjából rendelhetők egyszárnyú, kétszárnyú (szimmetrikus illetve aszimmetrikus) illetve tolóajtó kivitelben. Igény szerint rendelhetők fix oldal- illetve felülvilágítóval is. A beltéri ajtókat a szabvány mérteken túl igény szerinti méretben is le tudjuk gyártani tetszőleges formában és díszítő elemekkel ellátva.

MDF ajtókat tetszőleges mart mintázattal készítjük.

A beltéri ajtókat 40/90-es ELZETT zárral, fürdőszoba és mellékhelység esetén WC zárral látjuk el. Az ajtólapot 3 db 4 csapos két dimenzióban állítható 14 mm O OTTLAV pánttal szereljük. Az utólag szerelhető ajtótok körbefutó szilikon alapú gumitömítést tartalmaz. A megrendelő a tokot igény szerint kérheti átfutóra vagy küszöbös megoldással.

Az ajtók alapfelszerelésként tartalmaznak egy HOPPE rozettás kilincset, mely lehet ’Tokyo’ típusú F1 aluminium vagy F4 eloxált bronz színben. Természetesen egyéni igények esetén bármilyen más kilincset is biztosítani tudunk.

Az ajtók lehetnek teli, üveges, félig üveges kivitelűek. Az üvegezés kérhető átlátszó, katedrál vagy egyedi homokfújt üvegbetéttel.

MDF ajtók esetén a teljes RAL és NCS színskála is rendelkezésre áll.

REFERENCIÁINK

KONYHABÚTOROK

BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK

FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

EGYÉB BÚTOROK

ELŐSZOBA

NAPPALI/HÁLÓ

LÉPCSŐK

ZSALUGÁTEREK

ÉPÜLETEK

A referenciák között kizárólag a cégünk által, egyedileg készített nyílászáróink és bútoraink találhatók. A munkáink feltöltését folyamatosan végezzük! (Utolsó frissítés: 17.06.12 számos előszoba bútor, beépített szekrény és nappali bútor került feltöltésre)
Reméljük a képek felkeltették érdeklődésüket és partnereink között köszönthetjük hamarosan Önöket. Amennyiben nem talált igényeinek megfelelő nyílászárót vagy bútort, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.

A www.softwood.hu oldalon található képek további felhasználása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

 
Fa Bejárati ajtók, Erkély ajtók, Ablakok, Beltéri ajtók, Konyhabútorok, Nappali bútorok, Fürdőszoba bútorok, Beépített szekrények, Lépcsők, Zsalugáterek
Softwood Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-2017
2200 Monor, Arany J. u. 14. Web:www.softwood.hu Tel.:+36 30 9000-525